- 11 مه 2017
- از دیگر رسانهها
- کد خبر 1933
- 337 بازدید
- بدون نظر
- ایمیل
- پرینت
true
true
true
true
true
true
true
true
سایز متن /
false
وکیل مدافع عیسی سحرخیز گفت: که امروز چهارشنبه ۲۰ اردیبهشتماه ۱۳۹۶، دادگاه رسیدگی به پرونده عیسی سحرخیز به اتهام توهین به رئیس قوه قضاییه در شعبه ۱۰۵۷ دادگاه کیفری ۲ استان تهران ساعت ۱۰ صبح برگزار شد.
محمود علیزادهطباطبایی گفت: اتهام عنوان شده در این پرونده، توهین به مقامات بود که پیشتر شعبه ١٠۵٧ دادگاه کارکنان دولت به دلیل اینکه عنوان اتهامی از جرائم سیاسی است، رسیدگی به آن را در صلاحیت دادگاه کیفری استان دانست.
وی در ادامه افزود: دادگاه کیفری استان نیز با این استدلال که جرم سیاسی باید با هدف اصلاح امور واقع شود و این انگیزه در متهم احراز نشده است، صلاحیت خود را رد کرد. اختلاف میان دادگاه کیفری دو استان و دادگاه کارکنان دولت به دیوان عالی کشور ارجاع شد. دیوان عالی کشور مرجع صالح برای رفع اختلاف را دادگاه تجدیدنظر استان تشخیص داد.
علیزاده طباطبایی گفت: در نهایت دادگاه تجدیدنظر، مرجع صالح را دادگاه کیفری دو دانست. دادگاه کیفری امروز برای رسیدگی به این پرونده تشکیل شد.
true
true
http://erfanews.com/?p=1933
true
true
شما هم می توانید دیدگاه خود را ثبت کنید
- کامل کردن گزینه های ستاره دار (*) الزامی است
- آدرس پست الکترونیکی شما محفوظ بوده و نمایش داده نخواهد شد